Porneste-ti proiectul de afacere in 4 pasi!

Click aici

Vizualizeaza videotutorial operator
Vizualizeaza videotutorial utilizator

 

Serviciul pus la dispozitie pe platforma va ajuta sa duceti la bun sfarsit scrierea unui Plan de Afaceri, care este esential in demararea oricarei afaceri.

Scrierea planului de afaceri va permite sa reglati inca de la bun inceput anumite aspecte legate de demararea afacerii, care va pot asigura succesul, minimizand riscurile.

In plus, cu un plan de afaceri bine scris si fundamentat corespunzator, ulterior, puteti sa va solicitati finantari (fonduri europene, credite etc.). Participarea la activităţile proiectulului DANTES şi elaborarea Planului de Afaceri reprezintă un punct de plecare pentru a putea beneficia de alte resurse şi oportunităţi pentru antreprenoriat. În cadrul Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane există o serie de proiecte de tip strategic ce vor fi promovate sub titulatura „România Start-up”, în cadrul Axei Prioritare 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor” - Domeniul Major de Intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

Serviciul pus la dispoziție prin proiectul DANTES sustine antreprenoriatul ca alternativă viabilă la găsirea unui loc de muncă. Este important să conștientizăm importanţa acestor acțiuni ca alternativă ocupațională şi potențialul pe care îl prezintă antreprenoriatul în viitor. Şi în alte state europene este puternic încurajată această direcție, iar prin proiecte precum DANTES şi la noi în ţară se creează premisele pentru dezvoltarea de astfel de servicii adresate antreprenoriatului.

 

Serviciul de orientare pentru antreprenoriat presupune:

1)     Inscrierea la serviciu si inscrierea pe platforma – luati legatura cu operatorul de la Agentia de ocupare din judetul dvs.

2)     Identificarea competenţelor antreprenoriale deţinute sau pe care trebuie să vi le mai însuşiti, astfel incat sa puteti deschide şi gestiona propria afacere

3)     Formularea ideii de afaceri (analiza de fezabilitate a ideii de afacere si sistemul competitiv)

4)     Completarea unui Plan de Afaceri din punct de vedere al estimarilor economico-financiare (pret de vanzare, cantitati, costuri cu materii, etc.)

 

Va dorim mult succes in initiativa dvs!

 

Informaţii în completare