Acceseaza Software

Porneste-ti proiectul de afacere in 4 pasi!

Click aici

Aceasta sectiune contine informatii sintetice cu privire la principalele forme de organizare a unei societăți comerciale în contextul antreprenorial românesc, date statistice despre demografia companiilor precum si contextul legislativ aferent principalelor forme de organizare a unei societăți comerciale.

Principalele forme de organizare a unei societati descrise: asociatia familiala, societatea cu raspundere limitata, intreprinderea individuala si persoana fizica autorizata. Se prezinta etapele si conditiile generice necesare inregistrarii acestor forme de activitate economica.

Referitor la demografia companiilor, s-a urmarit evolutia inmatricularilor, suspendarilor, radierilor, dizolvarilor din perioada 2010-2014 precum si date referitoare la distributia inmatricularilor pe regiuni de dezvoltare.

Investeste in oameni ! Proiect cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Titlul proiectului DANTES: Dezvoltam antreprenori – o alternativa eficace pentru sistemul de ocupare (Cod. POSDRU/123/4.1/S/131989)
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro