Acceseaza Software

Porneste-ti proiectul de afacere in 4 pasi!

Click aici

Aceasta sectiune ilustreaza o serie de exemple de succes de afaceri nou demarate (Start Up-uri), care au fost infiintate de antreprenorii din Italia, puse la dispozitie din experienta expertilor transnationali. Exemplele prezinta povestile unor antreprenori, cu sau fara experienta, care, din placere sau din necesitate au decis sa demareze propriul lor proiect antreprenorial. Start Up-urile au avut un succes mare pe teritoriul italian, iar o parte dintre acestea au patruns pe alte piete, atat din Europa cat si din America si Asia, unde, de asemenea, au inregistrat succes. Acestea pot reprezenta o sursa de inspiratie pentru antreprenorii romani care doresc sa demareze o afacere. 

Investeste in oameni ! Proiect cofinantat din Fondul Social European
prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Titlul proiectului DANTES: Dezvoltam antreprenori – o alternativa eficace pentru sistemul de ocupare (Cod. POSDRU/123/4.1/S/131989)
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro